Hart van de Regio

Honderden boeren houden lichtjestour rondom de Beemster (video)

Beemster – Vele honderden boeren hebben zich vanavond – met prachtig versierde tractoren – verzameld. Ze laten van zich horen onder het motto “boeren en tuinders pakken uit met de kerst”.

De tour zou oorspronkelijk beginnen om 19:00 uur ten noorden van Stompetoren om daarna via Schermer en Westbeemster aan te komen in Middenbeemster. Het plan om van daaruit via Graft-De Rijp en Zuidschermer weer in Stompetoren aan te komen werd verhinderd door de politie.

De tractoren – die op dat moment een lint vormden van een ruime vier kilometer – mochten van de politie niet door de dorpskern van Middenbeemster rijden. De tractoren werden vanaf Middenbeemster omgeleid door de politie via de N244.

Steuntje in de rug – Koop lokaal
Kan jij ook een steuntje in de rug gebruiken? Kijk dan hier!

Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.