Hart van de Regio

Honderden boeren houden lichtjestour rondom de Beemster (video)

Beemster – Vele honderden boeren hebben zich vanavond – met prachtig versierde tractoren – verzameld. Ze laten van zich horen onder het motto “boeren en tuinders pakken uit met de kerst”.

De tour zou oorspronkelijk beginnen om 19:00 uur ten noorden van Stompetoren om daarna via Schermer en Westbeemster aan te komen in Middenbeemster. Het plan om van daaruit via Graft-De Rijp en Zuidschermer weer in Stompetoren aan te komen werd verhinderd door de politie.

De tractoren – die op dat moment een lint vormden van een ruime vier kilometer – mochten van de politie niet door de dorpskern van Middenbeemster rijden. De tractoren werden vanaf Middenbeemster omgeleid door de politie via de N244.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.