Purmerend

Politie houdt 14-jarige Purmerendse aan voor betrokkenheid bij steekincident

Almere – Op maandagavond 4 januari kreeg de politie een melding over een gewonde man. Na onderzoek bleek dat het slachtoffer vermoedelijk was gestoken. Hiervoor is vandaag – 6 januari – een 14-jarig meisje uit Purmerend aangehouden.

Op 4 januari rond 18:55 uur meldde een man (18) zich vanuit een woning in de Muziekwijk dat hij gewond was en hulp nodig had. Ter plaatse bleek de man inderdaad letsel te hebben dat hem vermoedelijk was toegebracht met een scherp voorwerp.

De man was aanspreekbaar en werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelde direct een onderzoek in en hoorde een aantal getuigen. Mogelijk heeft het slachtoffer een conflict gehad en is hij daarbij gestoken.

Het onderzoek door de politie gaat verder.

Update:

Het zou gaan om een aanhoudende vete tussen twee Amsterdamse drillrapgroepen te weten KSB en FOG. Het meisje is inmiddels weer vrijgelaten maar blijft verdachte in de zaak.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. WTF???
    Een stekend snotneusje van 14 jaar?????
    Het houdt niet op, niet vanzelf.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: