14.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendPolitie houdt 14-jarige Purmerendse aan voor betrokkenheid bij steekincident

Politie houdt 14-jarige Purmerendse aan voor betrokkenheid bij steekincident

Almere – Op maandagavond 4 januari kreeg de politie een melding over een gewonde man. Na onderzoek bleek dat het slachtoffer vermoedelijk was gestoken. Hiervoor is vandaag – 6 januari – een 14-jarig meisje uit Purmerend aangehouden.

Op 4 januari rond 18:55 uur meldde een man (18) zich vanuit een woning in de Muziekwijk dat hij gewond was en hulp nodig had. Ter plaatse bleek de man inderdaad letsel te hebben dat hem vermoedelijk was toegebracht met een scherp voorwerp.

De man was aanspreekbaar en werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelde direct een onderzoek in en hoorde een aantal getuigen. Mogelijk heeft het slachtoffer een conflict gehad en is hij daarbij gestoken.

Het onderzoek door de politie gaat verder.

Update:

Het zou gaan om een aanhoudende vete tussen twee Amsterdamse drillrapgroepen te weten KSB en FOG. Het meisje is inmiddels weer vrijgelaten maar blijft verdachte in de zaak.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.9 ° C
15.6 °
14 °
73 %
0.9kmh
100 %
do
19 °
vr
20 °
za
20 °
zo
22 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.