5.7 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home112Bestelbus ramt twee geparkeerde auto's, bestuurder voortvluchtig

Bestelbus ramt twee geparkeerde auto’s, bestuurder voortvluchtig

Purmerend – Omstreeks 16:25 uur heeft een bestelbus twee geparkeerde auto’s geramd op de Bovenlandsestraat. De bestuurder van de bestelbus nam het hazepad en is nog voortvluchtig.

Hoe een en ander heeft kunnen gebeuren is onbekend. Er zijn geen slachtoffers. Omstanders laten weten dat twee jongeren op een scooter erg veel geluk hebben gehad. “Ze konden die bus nog net ontwijken.”

De politie is in de omgeving de wijk aan het uitkammen en zoekt een negroïde man.

Update:

Inmiddels is de man door de politie op de Linnaeuslaan aangehouden. Er zouden waarschuwingsschoten zijn gelost waarna hij zich over gaf. De man is afgevoerd in een politiebus.

Foto’s aanhouding door Annika Schalkwijk-Froeling.

Fotografie: Regio Purmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

4 REACTIES

  1. @Klaver:
    Als u een (beperkt) cascoverzekering heeft, valt diefstal onder de dekking van de verzekering. Maar de verzekeraar hanteert een wachttijd van 30 dagen voor u een vergoeding krijgt. Vindt de politie in die periode de auto weer terug, wat bij u het geval is: dan vergoedt de verzekeraar alleen de eventuele schade aan de auto.

    Schade veroorzaakt door een onverzekerd of gestolen motorvoertuig: dan moet u moet degene die de schade heeft veroorzaakt zelf schriftelijk aansprakelijk stellen.

    De andere gedupeerden zullen hun schade  veroorzaakt door het gestolen (en dus wsch onverzekerd motorvoertuig (=uw bus) trachten te verhalen op de veroorzaker en/of de eigenaar (=u) door  de veroorzaker en/of de eigenaar (=u)eerst zelf schriftelijk aansprakelijk stellen.

    Daar zit u niet op te wachten: zer tijdig juridische bijstand (wellicht heeft u een Rechtsbijstandsverzekering) in.

    Ook u wens ik sterkte en succes.

  2. Wij zijn de eigenaars v de bus transporter..deze bus is 2 wkn geleden gestolen v ons uit almere vol met heel duur gereedschap ..wat erg om dit zo te zien..en natuurlijk ook de schade v de andere auto,s
    .hopelijk is hij inderdaad verzekerd.en anders gooien wij hem v het gerecht betalen zal hij

  3. De eigenaren van de twee beschadigde auto’s kunnen nu hun schade verhalen op de verzekering van de inmiddels opgepakte bestuurder van de bestelbus.
    Moet-ie natuurlijk wel verzekerd zijn……….
    De benadeelden wens ik sterkte en succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,902FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.7 ° C
7.2 °
5 °
76 %
1.3kmh
100 %
wo
5 °
do
10 °
vr
10 °
za
15 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.