6.7 C
Purmerend
woensdag 29 maart 2023
Home112Politie belt 'relschoppende jongeren' en geeft waarschuwing af "Ga niet rellen dit...

Politie belt ‘relschoppende jongeren’ en geeft waarschuwing af “Ga niet rellen dit weekend”

Purmerend – Sinds gisteravond wemelt het weer van de oproepen, in al dan niet geheime appgroepen, om dit weekend weer in Purmerend te gaan rellen. De politie is op dit moment bezig om alle ‘reljongeren’ die afgelopen maandag door de politie zijn gecontroleerd te bellen en een waarschuwing te geven om niet deel te nemen aan de acties dit weekend.

Ook al het verkeer in de verschillende sociale media kanalen worden strikt in de gaten gehouden door de forensische dienst van de politie. Onze fotograaf die afgelopen maandag aanwezig was op de Koemarkt werd ook gebeld en kreeg een waarschuwing om dit weekend niet te gaan rellen. “Ik ben mij van geen kwaad bewust. Ik was gewoon aanwezig om verslag te doen en heb dat ook aan de agent die mij controleerde gemeld. Dit stond echter niet in de lijst van de agente die mij net belde. Slordig vind ik, maar wel goed dat ze er proactief mee bezig zijn.”

Vanaf woensdag zijn door de politie ook diverse huisbezoeken gedaan om deze waarschuwing af te geven en ouders op hun verantwoordelijkheid te wijzen. Ook het aanspreken van jongeren op straat door wijkagenten en jongerenwerkers moet uiteindelijk leiden tot een rustig weekend in Purmerend.

Relevant artikel:


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Politie treedt pro-actief op: misschien dat het helpt…..
    I keep my fingers crossed: geen rellen, geen ellende, geen plunderingen e.d. meer in Nederland (of waar danook).
    Stay safe, stay healty and behave yourself.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.2 °
5.6 °
85 %
0.5kmh
100 %
wo
13 °
do
12 °
vr
10 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.