112Purmerend

Hennepplantage ontruimd op de Heemstee na inbraak

Purmerend – Op dit moment wordt er een hennepplantage ontruimd op de Heemstee. Eerder vandaag werd daar ingebroken door drie mannen en werd de hennepplantage door de politie ontdekt.

Mogelijk dat de inbraak door de drie mannen en de hennepplantage met elkaar te maken hebben. De drie mannen zijn na een zoekslag door de politie en de gemeentelijke handhavers aangehouden op de A7. De handhavers wisten via een omstander merk, type en kleur vluchtauto te achterhalen. Even later zag de politie een voertuig, dat aan de beschrijving voldeed, rijden op de A7. Dit voertuig is staande gehouden.

Twee mannen van 19 jaar uit Hoorn en een man van 21 jaar uit Berkhout zitten nu in het cellencomplex aan de Waterlandlaan.

Video van vanochtend. Een agent gaat de woning binnen via een raam.

Bovenstaande video en foto zijn aangeleverd. Ook wat te melden? Wij zijn bereikbaar via Whats-App. Gebruik hiervoor de knop onderin. Immers nieuws maken wij samen, samen met u.

Relevant artikel:Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.