14.1 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
Home112Hennepplantage ontruimd op de Heemstee na inbraak

Hennepplantage ontruimd op de Heemstee na inbraak

Purmerend – Op dit moment wordt er een hennepplantage ontruimd op de Heemstee. Eerder vandaag werd daar ingebroken door drie mannen en werd de hennepplantage door de politie ontdekt.

Mogelijk dat de inbraak door de drie mannen en de hennepplantage met elkaar te maken hebben. De drie mannen zijn na een zoekslag door de politie en de gemeentelijke handhavers aangehouden op de A7. De handhavers wisten via een omstander merk, type en kleur vluchtauto te achterhalen. Even later zag de politie een voertuig, dat aan de beschrijving voldeed, rijden op de A7. Dit voertuig is staande gehouden.

Twee mannen van 19 jaar uit Hoorn en een man van 21 jaar uit Berkhout zitten nu in het cellencomplex aan de Waterlandlaan.

Video van vanochtend. Een agent gaat de woning binnen via een raam.

Bovenstaande video en foto zijn aangeleverd. Ook wat te melden? Wij zijn bereikbaar via Whats-App. Gebruik hiervoor de knop onderin. Immers nieuws maken wij samen, samen met u.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.1 ° C
14.6 °
12.8 °
64 %
5.8kmh
100 %
vr
14 °
za
16 °
zo
12 °
ma
8 °
di
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.