OnderwijsRegionaal

Alle scholen OPSPOOR, CPOW en PSG morgen gesloten wegens weersomstandigheden

Regionaal – Alle scholen van OPSPOOR, CPOW en PSG zijn morgen gesloten. De scholen hebben dit besluit genomen in verband met de slechte weersomstandigheden.

Eigenlijk zou het basisonderwijs morgen weer haar deuren openen. Sommige examenleerlingen van de Purmerendse Scholen Groep gingen al eerder naar school. Vandaag hebben de besturen gezamenlijk de beslissing genomen om de scholen in iedergeval morgen nog dicht te houden.

Deze beslissing is genomen omdat de weersverwachting mogelijk voor problemen gaat zorgen bij zowel medewerkers als leerlingen en wij het niet veilig genoeg achten

Chris van Meurs, voorzitter college van bestuur OPSPOOR

OPSPOOR laat weten dat de leerlingen ook geen online-les krijgen. Verder wordt er op aangedrongen om alleen van de noodopvang gebruik te maken als dat echt niet anders kan.

Houd de correspondentie van de eigen school goed in de gaten voor meer informatie omtrent thuisonderwijs en heropening.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.