3.4 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
HomePurmerendMaandag geen afvalinzameling, ook milieustraat gesloten

Maandag geen afvalinzameling, ook milieustraat gesloten

Purmerend – Op maandag 8 februari hanteert de gemeente Purmerend een aangepaste dienstverlening door de weersverwachting. Er is geen afvalinzameling , de milieustraat is gesloten- en het stadhuis is alleen open voor dringende zaken.

Voor iedereen geldt: Ga maandagochtend niet de weg op als dit niet noodzakelijk is. De medewerkers van de afvalinzameling en milieustraat zijn dag en nacht aan het werk voor de gladheidsbestrijding. Hier gaan zij de komende nacht en ochtend mee door. Door deze omstandigheden is het niet mogelijk om maandag de kliko’s op te halen en de milieustraat te openen.

Zodra dit weer mogelijk is zal de gemeente dit laten weten. Ook de ambtenaren van Burgerzaken werken zoveel mogelijk vanuit huis. Dit betekent dat Burgerzaken alleen open is voor dringende zaken zoals spoedaanvragen reisdocumenten, aangifte van geboorte of overlijden.

Afspraken om documenten op te halen worden verplaatst. Heeft u vragen dan kunt u de gemeente op maandag bereiken via:

KNMI heeft weercode oranje afgegeven vanaf middernacht tot maandagmiddag 12.00 uur. De weercode wordt afgegeven vanwege de gladheid. De rijomstandigheden blijven met name in het midden en noorden van het land onverminderd gevaarlijk.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

 1. [Update 8 februari 2021-site afval Purmerend]

  Ophalen restafval in Purmer-Noord op dinsdag 9 februari

  De restafval bakken in Purmer-Noord mogen langs de weg blijven staan. We proberen de bakken op dinsdag 9 februari te legen.

  Geen gft-inzameling of grofvuil ophalen deze week

  De rest van de week legen we geen gft-bakken. Zet deze dus niet langs de weg.

  De ondergrondse en bovengrondse containers legen we wel. Ook de flatcontainers proberen we te legen. Naast het ophalen van afval blijven onze medewerkers ook druk met de strooidienst. We proberen handmatig uitgangen van wijken begaanbaar te maken. Helpt u ons en uw buren die minder goed ter been zijn een handje mee met het sneeuwvrij maken van uw stoep?

 2. Kijk nog een (Gemeente)dienst die niet kán leveren;

  SVP bericht (afkomstig van de site, 08.02.2021 16.37 uur)
  “In verband met het extreme weer is de warmtevraag momenteel zeer hoog. Hierdoor kan de warmtelevering in sommige delen van Purmerend tijdelijk minder zijn. Excuus voor eventueel ongemak. SVP stelt alles in het werk om optimaal warmte te kunnen blijven leveren.”

 3. Ze kunnen hier niet eens de straat in komen met de containerwagen.
  Een personenwagen reed zich om 5 uur vanmorgen ram vast toen hij de hoek wilde nemen.
  45 minuten gassen, geen meter vooruit en de straat volledig geblokkeerd.
  Uiteindelijk om kunnen keren en de andere kant uit de straat uitgereden: dat doet nu dus iedereen.

  Maar eh Gemeente: er zijn ook mensen die gewoon op het werk verwacht worden, dan zou het fijn zijn als nu in deze “bijzondere weersomstandigheden” ook “bijzondere strooiroutes” worden gereden door de “helden van de strooidienst” van Gemeente Purmerend.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
3.4 ° C
4.4 °
1.7 °
75 %
3.1kmh
81 %
di
4 °
wo
5 °
do
4 °
vr
3 °
za
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.