112Purmerend

Inpandige leiding stadsverwarming gesprongen in flat Mercuriusweg

Purmerend – In een flat aan de Mercuriusweg is een inpandige leiding gesprongen van de stadsverwarming. Brandweer, firma Hak, Intermaris en een toezichthouder van de SVP zijn aanwezig.

Uit de boxgang komt een wolk van stoom/hete lucht. Een toezichthouder van de SVP geeft aan dat er een inpandige leiding gesprongen is maar dat de druk er nog wel op staat.

“We gaan zometeen repareren. Dat gaat de Firma Hak doen.” Ook wordt aangegeven dat de leiding van woningbouwvereniging Intermaris is omdat deze inpandig is.

Fotografie: Regio Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. WTF is SVP mee bezig: als een kleuter vingertje wijzen terwijl een hele flat van warmte verstokrn is en de temperatuur ónder het vriespunt is, 24 uur per dag???
    Als de donder de handel repareren.
    Daarna vechten SVP en Intermaris het maar samen uit wie de rekening van Hak betaalt.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: