Purmerend

Twee mannen uit Purmerend aangehouden voor Museumplein-rellen

Purmerend – Twee mannen uit Purmerend van respectievelijk 22 en 24 jaar oud zijn door politie aangehouden omdat ze deel hadden genomen aan de spontane demonstratie op het museumplein die ontaarde in rellen. De twee Purmerenders worden verdacht van openlijke geweldpleging tegen personen en/of goederen

De aangehouden mannen hebben zich niet zelf gemeld maar zijn door een onderzoeksteam opgespoord door de grote hoeveelheden beschikbaar beeldmateriaal wat het team voor handen heeft.

Eerder melde een man van 31 jaar uit Purmerend zich bij de politie omdat hij herkenbaar op de vrijgegeven eerste beelden bij Opsporing Verzocht stond.

Het onderzoeksteam heeft nog verschillende andere verdachten op het oog en verwacht zeker op korte termijn meer aanhoudingen te verrichten. Ook wordt er gekeken of het nog nodig is om nieuwe beelden extern te delen.

Relevant artikel:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.