6 C
Purmerend
dinsdag 26 maart 2024
HomePurmerendPolitie zoekt getuigen inzake zwaargewonde medewerker fietsenstalling Beatrixplein

Politie zoekt getuigen inzake zwaargewonde medewerker fietsenstalling Beatrixplein

Purmerend – De recherche in Purmerend heeft de hele dag onderzoek verricht in en rond de fietsenstalling bij het NS station aan het Beatrixplein. In het kantoor werd zaterdagochtend een zwaargewonde man aangetroffen. Hij is niet aanspreekbaar en heeft aanzienlijk aangezichtsletsel.

Het slachtoffer, een medewerker van de fietsenstalling, is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is de politie nog niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld. De betreffende medewerker had dienst tot vrijdagavond 19.00 uur. 

Er is een forensisch en buurtonderzoek ingesteld. De politie roept getuigen op zich te melden die weten wat er gebeurd kan zijn, of die onregelmatigheden hebben waargenomen bij het kantoor van de fietsenstalling, tussen vrijdagavond 19.00 en zaterdagmorgen 08.30 uur. Neem svp contact op via 0900-8844.

Mocht u op een andere manier weten wie bij het incident betrokken is dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 201030181.

Relevant artikel:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,843FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6 ° C
7 °
4.6 °
75 %
3.6kmh
100 %
di
13 °
wo
12 °
do
11 °
vr
11 °
za
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.