112

Man aangetroffen in fietsenstalling Beatrixplein – politie doet onderzoek

Purmerend – Op zaterdagochtend rond 08:00 uur werd er een persoon aangetroffen in de fietsenstalling van Station Purmerend. De man had vermoedelijk de nacht in de fietsenstalling doorgebracht.

De man was onderkoeld, niet aanspreekbaar en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hierna startte de politie een uitgebreid onderzoek naar de toedracht. Op dit moment is nog niet bekend gemaakt of het gaat om een misdrijf of een ongeval. Het onderzoek is nog lopende.

Mochten mensen iets gezien hebben, kunnen zij uiteraard contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Update 13:10 uur:

Het zou gaan om een medewerker van de fietsenstalling met aanzienlijk gezichtsletsel. Hij zou zwaargewond door een collega zijn aangetroffen.

Update: 13.50 uur:

De politie is bezig met een buurtonderzoek.

Update:


Foto’s: Ron Vermeulen

Bovenstaande foto’s zijn aangeleverd. Ook wat te melden? Wij zijn bereikbaar via Whats-App. Gebruik hiervoor de knop links onderin. Immers nieuws maken wij samen, samen met u, voor u.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: