9.2 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendVrijwilligers Rode Kruis ondersteunen ambulance bij incidenten op het ijs

Vrijwilligers Rode Kruis ondersteunen ambulance bij incidenten op het ijs

Purmerend – Vrijwilligers van het Rode Kruis staan vandaag paraat om de ambulancedienst te ondersteunen bij incidenten op het ijs. Vanaf het kantoor op de Waterlandlaan, kunnen zij door de meldkamer worden opgeroepen om ter plaatse te gaan.

De ambulancedienst heeft te weinig capaciteit om alle incidenten op het ijs af te rijden. Vandaar dat de hulp van het Rode Kruis is ingeroepen. Een klein tiental vrijwilligers is vandaag beschikbaar. Zodra er een melding binnenkomt gaan zij naar de locatie om eerste hulp te verlenen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.2 ° C
10.7 °
7.3 °
47 %
1.3kmh
68 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.