1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
HomeRegionaalDeen verkoopt alle winkels aan AH, Vomar en Dekamarkt

Deen verkoopt alle winkels aan AH, Vomar en Dekamarkt

Regionaal – Deen Supermarkten verkoopt in 2021 al haar 80 winkels aan de formules Albert Heijn, Vomar en Dekamarkt. Dit heeft de supermarktketen vanmorgen om 09:00 uur bekend gemaakt aan het personeel.

39 winkels zullen de Albert Heijn-formule krijgen, 22 winkels komen in handen van de Vomar Voordeelmarkt. De overige 19 winkels worden een Dekamarkt. Ook de webshop van de Deen zal verdwijnen. Tevens worden de distributiecentra verkocht.

“Om voorop te blijven lopen in de snel veranderende en competitieve foodretailmarkt zal de komende jaren aanzienlijke inspanningen vergen”, aldus de directie van Deen. “Vooruitkijkend zou de supermarktketen flink moeten investeren in de mechanisatie van logistiek en e-commerce. De omvang van de benodigde investeringen heeft er toe geleid dat de familie in nauw overleg met de directie heeft besloten om een andere strategische keuze te maken en het bedrijf te verkopen”.

Bekijk hier de verklaring door Algemeen directeur Leendert van Eck namens de familie Deen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Als dat maar goed gaat…..
    Wie kent deze nog: A&P, C1000, Golff, Konmar, MeerMarkt, Super de Boer, Végé, ViVo, EmTé en Jac Hermans? Niet alle overnames/fusies zijn een succes geworden.
    Door overnames blijven er steeds minder verschillende supermarkten in Nederland over.
    Alleen de grote lijken te overleven.
    En daarmee kunnen de groten bijv. makkelijk de prijzen naar hun hand zetten: concurrentie is er dan nog weinig.

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.