Purmerend

PvdA raadslid Paul Khoe overleden

Purmerend – Paul Khoe, raadslid voor de Partij van de Arbeid in Purmerend, is op maandag 15 februari plotseling overleden. Hij was 58 jaar. Hij is vermoedelijk overleden aan een hartstilstand.

Paul Khoe was in het dagelijks leven WMO consulent en toonde zich de laatste jaren meer en meer betrokken bij de lokale politiek, waarbij de PvdA hem het meest na aan het hart lag.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 was hij een trouw bezoeker van de wekelijkse fractievergaderingen. In 2018 kwam hij op de kandidatenlijst voor de verkiezingen en hij werd gekozen tot raadslid. ‘Bij al mijn activiteiten neem ik als uitgangspunt dat iedereen gelijk is. Iedereen moet zoveel mogelijk zelfstandig mee kunnen doen en zichzelf kunnen zijn’, schreef hij ooit.

Ook politiek leefde hij volgens die regel. Nathalie Saaf-Pasteuning, fractievoorzitter PvdA Purmerend: ‘Paul was een bescheiden, lieve man, die altijd bereid was om samen naar oplossingen te zoeken. Het ging bij Paul nooit om hem, maar om het doel.’


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.