Regionaal

Uitspraak hoger beroep inzake avondklok over een week

Regionaal – Het hoger beroep wat vandaag diende inzake de avondklok krijgt pas over een week een vervolg. De rechter heeft een week de tijd nodig om alle ingebrachte pleidooien te beoordelen. De rechter doet volgende week schriftelijk haar uitspraak.

Tot die tijd blijft de avondklok staan omdat er in een spoedappèl gevraagd werd om in een eerdere uitspraak door Viruswaarheid gewonnen zaak op te schorten tot uitspraak van het hoger beroep. Dit heeft de rechter in het spoedappèl van afgelopen dinsdag toegekend.

Het kabinet is op dit moment bezig om de avondklok via een andere juridische weg alsnog gestand te maken mocht de uitspraak van volgende week vrijdag wederom in het voordeel van viruswaarheid uitvallen.

Relevante artikelen:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.