11.7 C
Purmerend
donderdag 30 maart 2023
HomeRegionaalUitspraak hoger beroep inzake avondklok over een week

Uitspraak hoger beroep inzake avondklok over een week

Regionaal – Het hoger beroep wat vandaag diende inzake de avondklok krijgt pas over een week een vervolg. De rechter heeft een week de tijd nodig om alle ingebrachte pleidooien te beoordelen. De rechter doet volgende week schriftelijk haar uitspraak.

Tot die tijd blijft de avondklok staan omdat er in een spoedappèl gevraagd werd om in een eerdere uitspraak door Viruswaarheid gewonnen zaak op te schorten tot uitspraak van het hoger beroep. Dit heeft de rechter in het spoedappèl van afgelopen dinsdag toegekend.

Het kabinet is op dit moment bezig om de avondklok via een andere juridische weg alsnog gestand te maken mocht de uitspraak van volgende week vrijdag wederom in het voordeel van viruswaarheid uitvallen.

Relevante artikelen:4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
11.7 ° C
13 °
10 °
86 %
1.3kmh
56 %
do
11 °
vr
11 °
za
9 °
zo
9 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.