1.1 C
Purmerend
woensdag 8 februari 2023

HomePurmerendQuinten start petitie om de knoflooksaus van de Deen in de schappen...

Quinten start petitie om de knoflooksaus van de Deen in de schappen te houden

Purmerend – De overname van de Deen supermarkten door Albert Heijn, Dekamarkt en Vomar maakt een hoop los. Ook Quinten Warner baalde van het nieuws, hij is bang dat hij nu zijn favoriete knoflooksaus moet gaan missen. Hij zette zelfs een petitie op om ‘zijn’ saus te redden.

“Het is een smaakexplosie”, omschrijft Quinten de knoflooksaus bij NH Radio gisteren. “Het heeft een bepaalde volle, zoete smaak die je mist bij andere sauzen” De petitie ‘Red de Deen knoflooksaus’ die hij opzette, is een nogal uit de hand gelopen grap. “Inmiddels zijn er al meer dan 1200 handtekeningen.”

De petitie tekenen kan hier:


Hij pakt het serieus aan. “Ik heb de klantenservice van de Deen gebeld, die zouden het doorgeven aan de marketing afdeling.” Bij de supermarktketen is de petitie niet onopgemerkt gebleven. “Dit is al het tweede interview wat ik vandaag geef over de knoflooksaus. Blijkbaar vinden mensen onze knoflooksaus de lekkerste die er is”, zei directeur Leendert van Eck gistermiddag. En dat begrijpt hij wel. “Zelf eet ik ook altijd die saus.”

Quinten is wel al bezig met een noodoplossing, mocht zijn geliefde saus verdwijnen. “Met een vriend ga ik binnenkort blind de knoflooksaus van andere supermarkten proeven om te kijken of we een vervanger kunnen vinden.”

Relevante artikelen:


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1.1 °
74 %
3.4kmh
31 %
wo
1 °
do
6 °
vr
7 °
za
9 °
zo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.