Purmerend

Zoekactie door Veteranen Search Team naar vermiste Willem gestopt “We hebben niets gevonden”

Purmerend – Rond half vijf werd er een grote zoekactie gestart naar de vermiste Willem Koopstra uit Purmerend. De zoekactie was geïnitieerd door de politie en werd uitgevoerd door de Stichting Veteranen Search Team (VST).

Ook reddingshonden van St. Reddingshonden RHWW zijn ingezet tijdens de zoekactie. De zoekteams kamden in linies het gehele Purmerbos uit waarbij ook bossages en moeilijk toegankelijke bosgedeeltes niet werden geschuwd. Omstreeks acht uur in de avond kwamen de teams, na een zoektocht van drie en half uur terug, op de parkeerplaats bij VV Wherevogels.

Tijdens een debriefing werd gemeld dat de teams niets gevonden hadden wat maar ook enigzins leek op een aanwijzing van de vermiste man of spullen van Willem.

Willem verliet op zaterdagochtend 13 maart rond 06:00 uur zijn woning in Purmer-Zuid. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. De politie had het Purmerbos uitgekozen als mogelijke locatie omdat Willem hier vaak zijn hond uitliet.

Fotografie: Regio Purmerend.

Relevante artikelen:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.