10.3 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
HomePurmerendZoekactie door Veteranen Search Team naar vermiste Willem gestopt "We hebben niets...

Zoekactie door Veteranen Search Team naar vermiste Willem gestopt “We hebben niets gevonden”

Purmerend – Rond half vijf werd er een grote zoekactie gestart naar de vermiste Willem Koopstra uit Purmerend. De zoekactie was geïnitieerd door de politie en werd uitgevoerd door de Stichting Veteranen Search Team (VST).

Ook reddingshonden van St. Reddingshonden RHWW zijn ingezet tijdens de zoekactie. De zoekteams kamden in linies het gehele Purmerbos uit waarbij ook bossages en moeilijk toegankelijke bosgedeeltes niet werden geschuwd. Omstreeks acht uur in de avond kwamen de teams, na een zoektocht van drie en half uur terug, op de parkeerplaats bij VV Wherevogels.

Tijdens een debriefing werd gemeld dat de teams niets gevonden hadden wat maar ook enigzins leek op een aanwijzing van de vermiste man of spullen van Willem.

Willem verliet op zaterdagochtend 13 maart rond 06:00 uur zijn woning in Purmer-Zuid. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. De politie had het Purmerbos uitgekozen als mogelijke locatie omdat Willem hier vaak zijn hond uitliet.

Fotografie: Regio Purmerend.

Relevante artikelen:




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,871FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.3 ° C
11.7 °
8.9 °
65 %
1kmh
100 %
zo
10 °
ma
8 °
di
9 °
wo
8 °
do
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.