112Purmer-Zuid

Zoekactie in Purmerbos door Veteranen Search Team naar vermiste Willem

Purmerend – Aan het einde van de middag is er een grote zoekactie gestart naar de vermiste Willem uit Purmerend. Onder leiding van de politie wordt door ongeveer 80 leden van Stichting Veteranen Search Team een deel van het Purmerbos uitgekamt.

Willem verliet op zaterdagochtend 13 maart rond 06:00 uur zijn woning in Purmer-Zuid. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. SVST kon geen uitspraak doen waarom er specifiek op deze plek in Purmerend wordt gezocht naar Willem.

Vier zoekteams kammen in linie het Purmerbos uit. Ook speurhonden worden ingezet tijdens de zoekactie.

De familie van Willem maakt zich grote zorgen. Willem is 68 jaar, 1.92 meter lang, heeft een dun postuur. Hij heeft een donkere haardos en een volle snor. Ten tijde van de vermissing was Willem gekleed in een zwarte jas van het merk Strauss, een zwarte broek en bruine bergschoenen. Mocht u Willem ergens hebben gezien, al dan niet met zijn fiets, belt u dan svp de politie op 0900-8844.

Foto’s: Regio Purmerend

De Stichting Veteranen Search Team is een efficiënt inzetmiddel om op gestructureerde wijze gebieden te doorzoeken.  De geboden ondersteuning bestaat uit getrainde en gedisciplineerde manschappen met militaire achtergrond die gediend hebben in diverse crisisgebieden in de wereld.
Daarnaast beschikt de stichting over een aanzienlijk aantal oud politiebeambten waarmee de Stichting Veteranen Search Team een uitstekende mix aan kennis en gedrevenheid in huis heeft om van grote meerwaarde te kunnen zijn in door politie gecoördineerde zoekacties.


Update:Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.