Purmerend

Fakkeloptocht door deel van Purmerend “licht brengen in deze donkere tijden”

Purmerend – Zo’n 50 personen kwamen vanavond op de Koemarkt bijeen om mensen, zoals de organisatie zegt, bewust te maken van wat er op dit moment in de samenleving gaande is.

De fakkeloptocht is een initiatief van Karin. “We kunnen samen een betere en mooiere wereld manifesteren dan de wereld die ons nu voorgeschoteld wordt. Op dit moment zien wij een nare tweedeling ontstaan in de samenleving en dat is nu juist wat wij niet nodig hebben in onze visie. Daarom ook de fakkels, lampionnen en lichtjes erbij, zodat we symbolisch licht brengen in deze donkere periode.”

Al had iedere deelnemer zijn eigen motivatie om aan de fakkeloptocht mee te doen, er was toch een eenduidig geluid te horen. “In liefde samenkomen voor ons recht op vrijheid en verbinding, verspreiden van vrede en vertrouwen.”

Fotografie: Regio Purmerend.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.