Purmerend

Grote vechtpartij in de Gors, politiehelikopter zoekt mee

Purmerend – Omstreeks 19:00 uur is er op het Zwanebloem een grote vechtpartij geweest tussen twee groepen. Bij aankomst van de politie stoof een deel van de groep alle kanten op. De politie is bezig in de Gors om de groepen te vinden en kamt de wijk uit.

Ook een politiehelikopter zoekt mee. Een getuige verklaart dat het gaat om ‘Somalische’ jongeren die het met elkaar aan de stok hadden. “Er vielen rake klappen.” Er kwamen 4 auto’s van de politie ter plaatse. Verder informatie is (nog) niet bekend.

Update: Alleen de 2 vechtersbazen zijn weggerend. De rest van de jongeren hebben de politie te woord gestaan. Ook is er een steekwapen gezien.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.