Volendam

Zeer grote brand in Volendam, vlammen te zien vanuit Purmerend (video’s)

Volendam – Aan de Dieselstraat in Volendam is een zeer grote brand uitgebroken in een bedrijfspand. Eenheden van de brandweer zijn ter plaatse. Ook korpsen uit de omgeving zijn opgeroepen.

De veiligheidsregio raad aan om niet te gaan kijken op de locatie. Voor de rest is er nog weinig informatie bekend.

Update: Het zou gaan om een brand op het dak van een dakdekkersbedrijf. Inmiddels is er Grip1 afgekondigd wat betekent dat de opschaling van de hulpverleningsdiensten om deze ordentelijk te gaan organiseren in een structuur worden neergelegd.

Update: De schilderijen van het voormalig Hotel-Restaurant Spaander die opgeslagen lagen bij het bedrijf Podobrace worden door een paar man veilig gesteld. Door de hoge vlammen is de brand overgeslagen naar een naastgelegen bedrijf.Video’s aangeleverd via WhatsApp Regio Purmerend.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.