112Purmerend

Ongeval op de Zuiddijk, bestuurder naar ziekenhuis (video)

Zuidoostbeemster – Op de Zuiddijk is omstreeks 12:45 uur een bestelbus op een bedrijfswagen van Multi-IJs geklapt. De bestelbus, komende vanuit de Zuiderweg, zou geen voorrang hebben verleend. De bestuurder van de bedrijfsauto is naar het ziekenhuis vervoerd. Mogelijk dat deze een gebroken knie van het ongeval heeft opgelopen.

De klap was zo hard dat de bedrijfsauto van Multi-IJs aan de andere kant van de weg belande. De bedrijfsauto is total-loss en zal worden weggesleept. Een ambulance en meerder politie eenheden kwamen ter plaatse om het ongeval af te handelen en om het verkeer in goede banen te leiden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.