6.1 C
Purmerend
maandag 27 maart 2023
HomePurmerendSKOP zet medewerkers in de bloemetjes

SKOP zet medewerkers in de bloemetjes

Purmerend – Afgelopen week zijn alle medewerkers van Stichting Kinderopvang Purmerend tijdens een volledig coronaproof drive-thru in de bloemetjes gezet. Het fleurige cadeau is speciaal door Corine Laurant, bestuurder van SKOP, uitgereikt.

Corine: “Wat een geweldig gezicht was dat afgelopen week. Ik wilde graag alle medewerkers in de bloemetjes zetten om ze persoonlijk te bedanken voor hun inzet. In deze tijd moet je creatief zijn en al snel bedachten we dat een drive-thru de perfecte manier zou zijn. Ik heb genoten van de het weerzien van iedereen.”

Medewerkers gaven aan de geste van de directie te waarderen. Op sommige momenten ontstond er zelfs een file op de Binnenzeestraat op de Baanstee Noord. “Corine bleef veel te lang praten met iedereen.”

https://twitter.com/CorineLaurant/status/1395106002178134018

4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
6.1 ° C
8.9 °
4.4 °
80 %
0.9kmh
52 %
ma
7 °
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.