Purmerend

SKOP zet medewerkers in de bloemetjes

Purmerend – Afgelopen week zijn alle medewerkers van Stichting Kinderopvang Purmerend tijdens een volledig coronaproof drive-thru in de bloemetjes gezet. Het fleurige cadeau is speciaal door Corine Laurant, bestuurder van SKOP, uitgereikt.

Corine: “Wat een geweldig gezicht was dat afgelopen week. Ik wilde graag alle medewerkers in de bloemetjes zetten om ze persoonlijk te bedanken voor hun inzet. In deze tijd moet je creatief zijn en al snel bedachten we dat een drive-thru de perfecte manier zou zijn. Ik heb genoten van de het weerzien van iedereen.”

Medewerkers gaven aan de geste van de directie te waarderen. Op sommige momenten ontstond er zelfs een file op de Binnenzeestraat op de Baanstee Noord. “Corine bleef veel te lang praten met iedereen.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.