Volendam

Tientallen mensen vormen erehaag voor Eva Veerman (video)

Volendam – Volendammers namen vanmorgen massaal afscheid van de 28-jarige Eva Veerman. Langs de Vincentiuskerk in het vissersdorp werd een erehaag gevormd voor de sportieve Eva, die vorige week zondag onder verdachte omstandigheden dood in haar woning in Volendam werd aangetroffen. Eva is vandaag in Volendam begraven.

De vriend van Eva, de 34-jarige Jordan M., is vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris en wordt nu officieel verdacht van betrokkenheid bij de dood van Eva. Hij wordt vastgehouden in een gevangenisziekenhuis omdat hij na haar overlijden zichzelf verwondingen heeft toegebracht.

Eva was een fanatiek bodybuilder en was bijna iedere dag met haar vriend in de sportschool te vinden. Ze deed mee aan wedstrijden en werd gezien als een aanstormend talent. Bronnen binnen de families van Eva én de verdachte Jordan M. zijn het eens dat M. de vrouw om het leven moet hebben gebracht.

Relevant artikel:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.