11.6 C
Purmerend
zaterdag 25 maart 2023
HomeVolendamTientallen mensen vormen erehaag voor Eva Veerman (video)

Tientallen mensen vormen erehaag voor Eva Veerman (video)

Volendam – Volendammers namen vanmorgen massaal afscheid van de 28-jarige Eva Veerman. Langs de Vincentiuskerk in het vissersdorp werd een erehaag gevormd voor de sportieve Eva, die vorige week zondag onder verdachte omstandigheden dood in haar woning in Volendam werd aangetroffen. Eva is vandaag in Volendam begraven.

De vriend van Eva, de 34-jarige Jordan M., is vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris en wordt nu officieel verdacht van betrokkenheid bij de dood van Eva. Hij wordt vastgehouden in een gevangenisziekenhuis omdat hij na haar overlijden zichzelf verwondingen heeft toegebracht.

Eva was een fanatiek bodybuilder en was bijna iedere dag met haar vriend in de sportschool te vinden. Ze deed mee aan wedstrijden en werd gezien als een aanstormend talent. Bronnen binnen de families van Eva én de verdachte Jordan M. zijn het eens dat M. de vrouw om het leven moet hebben gebracht.

Relevant artikel:


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,561VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.6 ° C
12.8 °
10.6 °
79 %
3.6kmh
86 %
za
11 °
zo
7 °
ma
7 °
di
8 °
wo
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.