* vacatures* Wat u schrijft

Knook AGF zoekt handige medewerkers (m/v)

Purmerend – YESSSSS WE GAAN WEER OPEN. We zijn dan ook op zoek naar handige krachten die ons team komen versterken. Knook AGF, de specialist in VERS voor de consument, is op zoek naar:

  • Algemeen medewerk(st)ers
  • Medewerk(st)ers Rauwkost
******* FULLTIME – PARTTIME – OPROEP *******

Algemeen Medewerk(st)er 

Weet jij van aanpakken en kun je nauwkeurig en zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie zijn de werktijden in overleg en afhankelijk van de drukte op de werkvloer. Dit kan zowel overdag als in de avond of ‘s nacht zijn.

Je werkzaamheden hebben betrekking tot het produceren van Aardappel-, Groente-, en Fruit- producten. Dit is onder anderen het voorbewerken van groenten en fruit, maar ook opruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur een e-mail naar: [email protected] 

******* FULLTIME – PARTTIME – OPROEP *******

Medewerk(st)er Rauwkost 

In deze functie ga je volgens ons eigen receptuur of die van de klant rauwkosten bereiden, zodat deze de volgende dag kraakvers kunnen worden geleverd.
Je start de avond om 19:00 uur waarna je samen met de leidinggevende doorneemt welke rauwkosten er klaar gemaakt moeten worden. Het is belangrijk dat je nauwkeurig en zelfstandig kunt werken.

Je werkt in een shift van maximaal 6 uur met natuurlijk een pauze tussendoor.

De functie is voor minimaal 10-12 uur per week (2 avonden).

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur een e-mail naar: [email protected] 

************

Knook AGF is naast de vers leverancier voor consumenten ook de snijspecialist voor grootverbruikers. Onze afnemers zijn onder anderen: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars. Onze producten gaan door het hele land, van Scheveningen tot aan de Waddeneilanden, Groningen en Friesland.

Veel van onze klanten zijn horecabedrijven. Nadat de laatste gasten vertrokken zijn, geven zij hun bestellingen door, zodat onze nachtploeg weten wat  zij moeten gaan voorbereiden , snijden en verpakken, zodat we de bestellingen vanaf 5 uur bij de klanten kunnen afleveren.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.