13 C
Purmerend
maandag 15 juli 2024
Home* Regio BloemetjeRegiobloemetje: Wie gunt u een bloemetje?

Regiobloemetje: Wie gunt u een bloemetje?

Purmerend – Nu het leven weer een beetje normaler begint te worden, start Regio Purmerend weer met het item “Het Regiobloemetje”. Wie gunt u een bloemetje? Misschien wel uw buurman, die altijd voor u klaar staat. Of uw dochter, die na een lange opleiding eindelijk is afgestudeerd. Of die goede vriend, die zijn leven na een moeilijke periode eindelijk weer op de rit heeft.

Kortom… Wie gunt u een bloemetje en -in het kort- waarom? Één van de mensen die reageert zullen wij persoonlijk benaderen om het verhaal wat uitgebreider te horen. Dit doen wij in een persoonlijk bericht zodat het een verrassing blijft voor degene die het bloemetje in ontvangst mag nemen.

Het Regiobloemetje wordt twee-wekelijks aangeboden door Berghroos op het Wormerplein.

Laat uw reactie achter onder dit bericht op Facebook of onze website. U kunt ons ook een whatsappbericht of een privebericht sturen. Liever mailen? Dat mag natuurlijk ook: [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
13 ° C
14.5 °
11.6 °
77 %
1.3kmh
11 %
ma
24 °
di
18 °
wo
20 °
do
23 °
vr
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.