10.7 C
Purmerend
dinsdag 30 mei 2023
HomeEvenementElectronic Picnic op 10 juli - zonder 1,5 meter en mondkapjes

Electronic Picnic op 10 juli – zonder 1,5 meter en mondkapjes

Regionaal – Het Electronic Picnic kondigt als één van de eerste festivals in ons land aan door te gaan. Op zaterdag 10 juli is het Leeghwaterpark weer het toneel van het populaire festival. In de stijl van voorheen: zonder mondkapjes en 1,5 meter regels. Met hetzelfde aantal kaarten en dezelfde gemoedelijke sfeer met heerlijke muziek van diverse top-artiesten.

Organisator Donovan Saarloos: “Toen het kabinet bekend maakte dat festivals weer worden toegestaan – mits de besmettingen niet tussentijds oplopen – werden we euforisch. We hadden het wel gehoopt, maar eigenlijk niet verwacht. De productie van het festival doen we normaal in een jaar, nu moet er natuurlijk heel veel op het laatste moment geregeld worden. Maar we zijn er klaar voor!”

Electronic Picnic had al vanaf het begin van dit jaar hele goede afspraken gemaakt met leveranciers. Door deze voorbereiding kan het festival nu op korte termijn worden geregeld. Het wordt gewoon het festival zoals iedereen het kent. Met een vergunning voor 3000 bezoekers, een mooie line-up en de sfeer als vanouds.

“Aan de definitieve line-up zijn we nu de laatste hand aan het leggen, maar je mag sowieso verklappen dat Tony Jr. en StukTV van de partij zijn”, aldus Saarloos. “We zullen een paar kleine aanpassingen moeten doen. Zo zijn toegangstesten vanuit de overheid verplicht gesteld. Ook zorgen we ervoor dat er ruimte is voor mensen die zelf liever wat onderlinge afstand bewaren. Maar in principe is dat het enige verschil. Het gaat om het feest!”

Kaarten voor Electronic Picnic kunnen worden gekocht via electronicpicnic.nl. Wees er wel snel bij, want ongeveer de helft van de kaarten zijn al vergeven. Ofwel door mensen die de afgelopen paar dagen een kaartje hebben bemachtigd, ofwel door mensen die hun ticket van vorig jaar wilden doorschuiven naar de editie van 2021.

De Electronic Picnic wordt gehouden op zaterdag 10 juli tussen 13:00 en 23:00 uur in het Leeghwaterpark.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,258FansLike
2,236VolgersVolg
1,588VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
81 %
2.7kmh
19 %
di
13 °
wo
19 °
do
15 °
vr
15 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.