11.1 C
Purmerend
donderdag 23 maart 2023
Home112Getuigen gezocht van poging woningoverval Monnickendam

Getuigen gezocht van poging woningoverval Monnickendam

Monnickendam – Dinsdagavond 25 mei hebben twee mannen een poging gedaan om met geweld een woning aan de Oude Steeg binnen te dringen. De 21-jarige bewoonster bood weerstand en wist de indringers tegen te houden. De mannen gingen daarna ervandoor. De politie zoekt getuigen.

Rond 22:15 uur werd bij de woning aan de Oude Steeg aangebeld. Toen de bewoonster de deur ontgrendelde, werd deze direct opengeduwd. Twee mannen stapten de woning binnen en één van hen sloeg de bewoonster. De vrouw vocht terug en probeerde de mannen naar buiten te krijgen. Een andere man die aanwezig was in de woning hoorde het rumoer en ging kijken. De verdachten verlieten daarop het pand en renden weg in de richting van de Molenstraat. De slachtoffers belden meteen de politie. Er is in de omgeving gezocht, maar de verdachten zijn niet meer aangetroffen.
 

Signalement verdachte 1:
 • ongeveer 1,80 meter lang
 • dik postuur
 • lichtgetinte huidskleur
 • +/- 30-40 jaar oud
 • bruine leren jas met daaronder een zwarte hoodie
 • zwarte joggingsbroek
 • witte sportschoenen
   
Signalement verdachte 2:
 • ongeveer 1,70 meter lang
 • lichtgetinte huidskleur
 • zwart kort haar
 • +/- 24 jaar oud
 • Zwart trainingspak met donkerblauwe streep

De recherche onderzoekt de poging woningoverval en is op zoek naar getuigen. Heeft u de mogelijke daders rond 22:15 uur gezien in de omgeving van de Oude Steeg of op hun vluchtroute vanaf de Molenstraat? Heeft u een camera in de buurt/ route en mogelijk beelden van de verdachten? Of heeft u andere informatie over deze poging woningoverval? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000. U kunt ook uw tips achterlaten via het tipformulier.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.1 ° C
12.2 °
10 °
94 %
0.9kmh
100 %
do
13 °
vr
12 °
za
11 °
zo
6 °
ma
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.