Regionaal

Uitslagen eindexamens vandaag bekend – geslaagden gefeliciteerd!

Regionaal – Het schooljaar 2020-2021 is een heel uitzonderlijk schooljaar geweest. Een schooljaar in het teken van thuisonderwijs, digitale lessen en vooral ook veel minder contact met leeftijdsgenoten. 200.000 leerlingen wachten vandaag op het verlossende telefoontje. Zijn ze geslaagd voor hun eindexamen van de middelbare school?

Vanwege deze bijzondere omstandigheden hebben leerlingen in 2021 ruimere mogelijkheden gekregen om hun examen af te leggen. Het centraal examen kon worden verspreid over een langere periode, er mag een extra herkansing worden gedaan en daarnaast mag er ook een onvoldoende worden weggestreept (geen kernvak).

De verwachting is dat door deze maatregelen er even veel kandidaten zullen slagen en hun diploma in ontvangst mogen nemen als in voorgaande jaren.

Regio Purmerend feliciteert alle geslaagden! Voor wie hangt u de vlag uit?


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.