1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeEvenementReuring: zonder toegangstest en met drank-service op jouw stoel

Reuring: zonder toegangstest en met drank-service op jouw stoel

Purmerend – Het had wat voeten om de aarde. Reuring maakte kort geleden bekend door te gaan. De manier waarop zorgde voor de nodige ophef. De verplichte toegangstest en het feit dat het publiek met 1 drankje op een stoeltje moest plaatsnemen viel niet bij iedereen in goede aarde.

Het Purmerendse festival heeft een aanpassing kunnen maken, waardoor het publiek wel optimaal kan genieten van deze traditie. Het Reuring Festival 2021 is een seated Edition waarbij je per voorstelling een plaatsje reserveert. Door deze opstelling hoeft het publiek zich niet te laten testen.

Wel wordt er per voorstelling een kleine vergoeding gevraagd. Hierbij zit één consumptie inbegrepen. Wie graag nog een drankje wil, kan dit eenvoudig via een smartphone bestellen en afrekenen. De bestelling wordt dan naar je toe gebracht.

Tijdens dit seated festival (1 tm 4 juli 2021) kun je kaarten kopen voor onder andere Van Dik Hout, The Kik, Bizzey, Emma Heesters en Defano Holwijn.

Meer info vind je op reuring.com



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.