* Wat u schrijft

Corona testunit Volendam sluit deuren

Volendam – Vrijdag 18 juni is de laatste dag dat inwoners bij de corona testunit in Volendam terecht kunnen.

Doordat het aantal coronatesten daar sterk afneemt, sluit GGD Zaanstreek-Waterland deze testunit. Lieten zich in mei nog 1494 mensen zich hier testen, halverwege juni staat de teller nog maar op 219.

Inwoners uit Volendam en omgeving zijn van harte welkom op andere testlocaties, zoals onze teststraten in Purmerend en Zaandam. Ze kunnen daar 7 dagen per week terecht, ook zonder afspraak. Kinderen kunnen daar ook heen voor een coronatest. Deze teststraten zijn dagelijks geopend van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.00 (Zaandam) en 16.30 uur (Purmerend). Inwoners kunnen ook een afspraak maken via www.coronatest.nl of 0800-1202  Dit nummer is 7 dagen per week van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar.

Volendam heeft sinds begin januari een tijdelijke corona testunit op de parkeerplaats op de Parallelweg, eerst was er een testbus later een testunit. Tussen 4 januari en 9 juni zijn hier 11.431 coronatesten afgenomen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.