8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomeRegionaalGeen nieuwe corona-besmettingen in Purmerend en Beemster

Geen nieuwe corona-besmettingen in Purmerend en Beemster

Purmerend/Beemster – Voor het eerst sinds 25 augustus is er gisteren in Purmerend niemand positief getest op Covid19. Ook in de Beemster kwamen er geen nieuwe besmettingen bij. Tevens zijn er in beide gemeenten geen nieuwe ziekenhuisopnamen geweest.

Niet alleen Purmerend en Beemster doen het goed. De dalende lijn is in de hele regio Zaanstreek-Waterland te zien. En daarmee staat het risiconiveau van onze regio nu, samen met Groningen, als enige in Nederland op 1 (waakzaam).

In heel Zaanstreek-Waterland kregen gisteren slechts vijf mensen te horen dat ze besmet zijn met Covid19.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
6.7 °
76 %
3.1kmh
100 %
ma
8 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.