Purmerend

Twee mannen stelen op gewiekste wijze een pinpas in Oss, pinnen voor duizenden euro’s in Purmerend (video)

Oss – Twee mannen weten op gewiekste wijze in het bezit te komen van een nieuwe pinpas, nadat het slachtoffer die na een nepbericht van de bank had aangevraagd. Ze stelen de aangevraagde pinpas bij een winkel in Oss om daarna in Purmerend duizenden euro’s van de rekening van het slachtoffer te pinnen.

Het Brabantse opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant vroeg hier gisteravond aandacht voor.

Opvallend is de afstand tussen beide plaatsen. Het gaat om een reistijd van meer dan anderhalf uur en een reisafstand van meer dan 120 kilometer. Komen ze uit onze regio?

Alle tips zijn welkom bij de Politie. Dit kan op onderstaand tipformulier of via de opsporingstiplijn: 0800 – 6070 (gratis). Doet u liever anoniem melding? Dat kan ook op Misdaad Anoniem: 0800 – 0700


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Datum delict: 02-03-2021.
    Heb een ‘donkerbruin vermoeden’ dat deze lafbekken niet gepakt worden.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: