dierenPurmer-Zuid

Hond vergiftigd: politie zoekt getuigen

Purmerend – De dierenpolitie is een onderzoek gestart na een melding van een vermoedelijk opzettelijke vergiftiging van een hond in de Purmer-Zuid.

Begin deze week is aangifte gedaan bij de politie, nadat een hond meer dan vermoedelijk vergiftigd is door een onbekend persoon in de Da Palatrinastraat. Dit moet gebeurd zijn tussen woensdag 23 juni, 21.00 uur en donderdagochtend 24 juni 2021, 07.00 uur.

De hond werd doodziek aangetroffen en is met spoed naar de dierenarts gebracht, en heeft het tenauwernood overleefd.

Getuigen gezocht
De politie is dan ook op zoek naar mensen die mogelijk denken te weten wie dit gedaan zou kunnen hebben én naar mensen die mogelijk in de periode van woensdag 23 juni, 21.00 uur tot donderdagochtend 24 juni 2021, 07.00 uur iets verdachts hebben gezien in de Da Palatrinastraat en omgeving, dat hiermee te maken heeft.

Mensen met informatie worden verzocht om zich te melden bij de dierenpolitie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844 of onderstaand tipformulier in te vullen

Liever anoniem melding doen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: telefonisch via 0800-7000.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Bron
Politie

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.