112Purmerend

Purmerender bij inbraak in school betrapt, op heterdaad aangehouden

Purmerend – In de vroege zaterdagochtend heeft de politie een 27-jarige inbreker uit Purmerend aangehouden op heterdaad. Rond 05.00 uur werd de man betrapt toen hij uit een school aan het Karekietpark kwam. 

Een oplettende getuige schakelde de politie in toen zij een persoon uit het gebouw zag komen en met spullen langs liep. Kort daarna ging de persoon weer de school in en omsingelde de gealarmeerde agenten het pand. Niet veel later opende de inbreker een raam en kwam hierdoor naar buiten.

Bij het zien van de politie, gaf de man zich direct over en kon hij worden aangehouden. Verderop in de straat troffen agenten diverse spullen aan die uit de school kwamen. Deze werden in beslag genomen en teruggegeven aan de school. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.