6.1 C
Purmerend
maandag 27 maart 2023
Home112Purmerender bij inbraak in school betrapt, op heterdaad aangehouden

Purmerender bij inbraak in school betrapt, op heterdaad aangehouden

Purmerend – In de vroege zaterdagochtend heeft de politie een 27-jarige inbreker uit Purmerend aangehouden op heterdaad. Rond 05.00 uur werd de man betrapt toen hij uit een school aan het Karekietpark kwam. 

Een oplettende getuige schakelde de politie in toen zij een persoon uit het gebouw zag komen en met spullen langs liep. Kort daarna ging de persoon weer de school in en omsingelde de gealarmeerde agenten het pand. Niet veel later opende de inbreker een raam en kwam hierdoor naar buiten.

Bij het zien van de politie, gaf de man zich direct over en kon hij worden aangehouden. Verderop in de straat troffen agenten diverse spullen aan die uit de school kwamen. Deze werden in beslag genomen en teruggegeven aan de school. De verdachte werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. 


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
6.1 ° C
8.9 °
4.4 °
80 %
0.9kmh
52 %
ma
7 °
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.