4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home11249 jarige Purmerender veroordeeld tot werkstraf van 180 uur en 5000 euro...

49 jarige Purmerender veroordeeld tot werkstraf van 180 uur en 5000 euro na parkeerruzie

Purmerend/Alkmaar – Op maandag 5 juli moest een 49-jarige Purmerender zich melden bij de rechtbank in Alkmaar. Een uit de handgelopen parkeerruzie met een buurtgenoot leidde in april van dit jaar aan schade aan de auto en lichte verwondingen aan het been van de desbetreffende buurtbewoner. Het oordeel van de politierechter was niet mals. Er werd een hogere straf opgelegd dan de officier van justitie had geeist.

Er was alcohol in het spel bij de veroordeelde K.S., toen hij op 18 april op een buurtgenoot afstapte. Deze had even daarvoor zijn auto vlak voor de woning van S. geparkeerd, wat voor overlast zou veroorzaken bij zijn slapende kinderen. Tijdens het conflict liep S. naar binnen om een keukenmes te halen. De rechter acht bewezen dat de man met het mes schade aanbracht aan het voertuig van de buurtbewoner. Ook veroordeelde de rechter hem voor de messteek in het scheenbeen van de buurtbewoner.

De officier van justitie eiste een taakstraf van 180 uur, een vergoeding van 2400 euro voor schade aan het voertuig en 2500 euro smartengeld. Ook moet de man zich moeten melden bij de reclassering en een behandeling ondergaan voor agressief gedrag. De rechter ging mee in de eis van de officier en deed er nog een schepje bovenop. Er werd – naast de taakstraf (180 uur waarvan 50 voorwaardelijk) en een bedrag van 5000 euro toegekend.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Er is zeker nu wel een parkeerbod ingesteld voor het huis S(tekerd)??
    Kanonne, drank maakt meer kapot dan je lief is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.