112Purmerend

Overval op Total Tankstation Baanstee, politiehelikopter zoekt mee

Purmerend – Vanavond is er rond half negen een overal gepleegd op het Total tankstation op de Baanstee aan de Edisonweg. De politie is massaal ter plaatse en kamt de omgeving uit. Ook een ambulance is opgeroepen.

Inmiddels cirkelt de politiehelikopter boven de omgeving. De politie zoekt een man met blond haar, trainingsbroek, zwarte kleding met bodywarmer. De man is in de richting van autobedrijf Johan Meure gelopen.

Het tankstation is afgezet met linten. Personeel van het tankstation is zeer geëmotioneerd over het gebeuren, geeft een omstander aan. Over een eventuele buit is nog niets bekend gemaakt.

Update 22:30 uur: Ondanks het intensief uitkammen van de directe omgeving is de man niet aangetroffen. “Er is niemand gewond geraakt en op dit moment gaan we uit van één verdachte, een jongeman”, laat een woordvoerder van de politie weten. 

Fotografie: Regio Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.