9.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
HomePurmerendForum voor Democratie komt weer buurten in Purmerend

Forum voor Democratie komt weer buurten in Purmerend

Purmerend – Forum voor Democratie komt weer buurten in Purmerend. Op zaterdag 17 juli is FvD vanaf 14 uur te vinden op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg P met de Summer Tour van de partij. Onderwerpen die ter sprake komen zijn o.a. het klimaatbeleid, immigratiebeleid en het coronabeleid.

Afgelopen maart streek de partij vlak voor de verkiezingen met zijn Vrijheidskaravaan neer in Purmerend. Rond de 150 geïnteresseerden waren destijds aanwezig. Het terrein was toen beperkt toegankelijk voor maximaal 200 personen vanwege de coronamaatregelen.

De partij heeft een gemiddeld aantal stemmers in Purmerend. Tijdens de tweede kamer verkiezingen in maart 2021 haalde de partij 6,6% (3122) van de stemmen binnen in Purmerend.

“De Tweede Kamer gaat met reces, maar FVD gaat door! Het wordt een spectaculair event.”, schrijft de partij op de social media kanalen. Sprekers zijn partijleider Thierry Baudet en Tweede Kamerleden Gideon van Meijeren, Simone Kersboom en Pepijn van Houwelingen.

Deze keer is er alleen een melding – betogen en demonstreren – bij de gemeente Purmerend gedaan. Er zit geen maximum aan het aantal personen dat welkom is.

Relevant artikel:




Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.9 ° C
11.2 °
8.9 °
64 %
3.6kmh
100 %
do
9 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.