Purmerend

Forum voor Democratie komt weer buurten in Purmerend

Purmerend – Forum voor Democratie komt weer buurten in Purmerend. Op zaterdag 17 juli is FvD vanaf 14 uur te vinden op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg P met de Summer Tour van de partij. Onderwerpen die ter sprake komen zijn o.a. het klimaatbeleid, immigratiebeleid en het coronabeleid.

Afgelopen maart streek de partij vlak voor de verkiezingen met zijn Vrijheidskaravaan neer in Purmerend. Rond de 150 geïnteresseerden waren destijds aanwezig. Het terrein was toen beperkt toegankelijk voor maximaal 200 personen vanwege de coronamaatregelen.

De partij heeft een gemiddeld aantal stemmers in Purmerend. Tijdens de tweede kamer verkiezingen in maart 2021 haalde de partij 6,6% (3122) van de stemmen binnen in Purmerend.

“De Tweede Kamer gaat met reces, maar FVD gaat door! Het wordt een spectaculair event.”, schrijft de partij op de social media kanalen. Sprekers zijn partijleider Thierry Baudet en Tweede Kamerleden Gideon van Meijeren, Simone Kersboom en Pepijn van Houwelingen.

Deze keer is er alleen een melding – betogen en demonstreren – bij de gemeente Purmerend gedaan. Er zit geen maximum aan het aantal personen dat welkom is.

Relevant artikel:Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: