112Purmerend

Fietser en scooterrijder met elkaar in botsing op de Overlanderstraat

Purmerend – Omstreeks 19:45 uur zijn een fietser en scooterrijder met elkaar in botsing gekomen op de Overlanderstraat. Omstanders hebben zich ontfermd over de scooterrijder die op het asfalt lag. Het verkeer op de Overlanderstraat werd door de handhavers in goede banen geleid.

De fietser die op de Overlanderstraat richting het Leeghwaterpark wilde rijden, kwam tijdens het afslaan in botsing met de scooterrijder die op de Overlanderstraat rechtdoor wilde. De scooterrijder kon na aanwezigheid van het ambulancepersoneel zelfstandig richting de ambulance lopen. Zowel de fietser als de scooterrijder waren bezorgers van een fastfood restaurant.

Fotografie: Regio Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.