112Purmerend

Jongen slachtoffer poging tot beroving Tramplein, politie zoekt vrouw die tussenbeide kwam

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot een beroving die op woensdagmiddag plaatsvond op het Tramplein in Purmerend.

Omstreeks 17.55 uur liep een 15-jarige jongen uit Purmerend over de Jaagweg in de richting van het Tramplein. Hier wilde hij de N235 oversteken. Vanuit de Gouw kwamen twee jongens aanlopen. Juist toen het slachtoffer de N235 was overgestoken werd hij door een van de jongens vastgepakt en moest hij zijn ‘oortjes’ afgeven. Om zijn eis kracht bij te zetten stompte de overvaller het slachtoffer in zijn gezicht.

De overvallers gingen er vandoor toen een vrouw tussenbeide kwam. De politie is op zoek naar deze vrouw en wil haar graag spreken. Er werd niets buit gemaakt.

Signalementen:

De verdachten waren tussen de 16 en 22 jaar oud, beiden hadden een slank postuur en een donkere huidskleur. Een verdachte had zwart kroeshaar, dat aan de zijkanten kort was opgeschoren.

De tweede verdachte had zwarte dreads en droeg een legergroen bomberjack en een grijze spijkerbroek.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Wat is dat toch met die verdraaide snotneuzen?
    Blijf met je tengels van anderen en andermans spullen af.
    De jeugd heeft de toekomst: een donkere (=sombere) toekomst op deze manier.
    Goed dat de dame er tussen kwam: chapeau.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: