16.7 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
Home112Steekpartij in binnenstad Purmerend, verdachte aangehouden

Steekpartij in binnenstad Purmerend, verdachte aangehouden

Purmerend – Bij een steekpartij in de binnenstad van Purmerend is zondagmiddag een persoon gewond geraakt. De gewonde persoon is vervolgens richting huis gaan lopen maar kon onderweg niets anders doen dan hulp zoeken.

De persoon zocht hulp bij het opvangcentrum aan de Zeevangstraat. Meerdere ambulances, politievoertuigen en zelfs de traumahelikopter werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek dat de verwonding van de persoon mee viel. Wel is de persoon naar het ziekenhuis vervoerd om de ontstane wond door de steekpartij te laten hechten.

De traumahelikopter landde aan de Oeverlanden. Een verdachte is later door de politie aangehouden. De technische recherche doet onderzoek naar het incident.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.7 ° C
17.8 °
15 °
78 %
0.9kmh
100 %
ma
21 °
di
17 °
wo
16 °
do
16 °
vr
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.