112Purmerend

Steekpartij in binnenstad Purmerend, verdachte aangehouden

Purmerend – Bij een steekpartij in de binnenstad van Purmerend is zondagmiddag een persoon gewond geraakt. De gewonde persoon is vervolgens richting huis gaan lopen maar kon onderweg niets anders doen dan hulp zoeken.

De persoon zocht hulp bij het opvangcentrum aan de Zeevangstraat. Meerdere ambulances, politievoertuigen en zelfs de traumahelikopter werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek dat de verwonding van de persoon mee viel. Wel is de persoon naar het ziekenhuis vervoerd om de ontstane wond door de steekpartij te laten hechten.

De traumahelikopter landde aan de Oeverlanden. Een verdachte is later door de politie aangehouden. De technische recherche doet onderzoek naar het incident.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.