4 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home112Lichaam Tamar zeer waarschijnlijk verplaatst na dodelijke aanrijding

Lichaam Tamar zeer waarschijnlijk verplaatst na dodelijke aanrijding

Zuiderwoude – Het lichaam van de 14-jarige Tamar is zo goed als zeker na de dodelijke aanrijding verplaatst. Dat concludeert ongevallendeskundige Willem Baan Hofman. Hofman deed op verzoek van de familie van Tamar onderzoek naar het ongeluk.

De specialist heeft jarenlange ervaring met het maken van ongevallenanalyses. Aan de hand van het politiedossier heeft hij, met hulp van speciale software, het ongeval gereconstrueerd. In plaats van een rechte lijn, maken de sporen van het slachtoffer opeens een knik. Het verandert van richting.

Volgens Hofman is het zo goed als zeker dat het lichaam van het meisje na de aanrijding enkele meters van de weg richting de berm is verplaats. Hij is er van overtuigd dat dit niet van nature gebeurt kan zijn. De advocaat van de familie spreekt van een bizarre conclusie.

De nabestaanden wachten nog de conclusies van een ander onderzoek af. Mogelijk wordt er daarna een artikel 12 procedure gestart. Rechters bekijken dan of het eerdere besluit van het OM, om de bestuurder van het voertuig welke betrokken was bij de aanrijding niet te vervolgen, terecht is geweest.

In juni van dit jaar kreeg de Duitse bestuurder een geldboete opgelegd.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.1 °
2.2 °
76 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.