112Purmerend

Politie Purmerend pakt inbrekers supermarkt Wervershoof na achtervolging

Wervershoof – In de vroege ochtend van woensdag heeft de politie na een achtervolging drie verdachten aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraak in een supermarkt aan de Dorpsstraat in Wervershoof. Het gaat om drie mannen uit Amsterdam van 30, 29 en 27 jaar. Bij de inbraak zijn diverse goederen weggenomen

Rond 04.55 uur kwam de melding binnen bij de politie. Toen agenten arriveerden waren de verdachten er vandoor gegaan in een auto. Agenten van het basisteam Purmerend namen positie in en zagen de auto met hoge snelheid over de A7 rijden.

Na een korte achtervolging is het voertuig in Koog aan de Zaan gecrasht. De drie mannen gingen er vervolgens te voet vandoor. Na een achtervolging te voet konden zij worden aangehouden. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten nog vast. De politie doet verder onderzoek naar deze zaak.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.