22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home112Politie Purmerend pakt inbrekers supermarkt Wervershoof na achtervolging

Politie Purmerend pakt inbrekers supermarkt Wervershoof na achtervolging

Wervershoof – In de vroege ochtend van woensdag heeft de politie na een achtervolging drie verdachten aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraak in een supermarkt aan de Dorpsstraat in Wervershoof. Het gaat om drie mannen uit Amsterdam van 30, 29 en 27 jaar. Bij de inbraak zijn diverse goederen weggenomen

Rond 04.55 uur kwam de melding binnen bij de politie. Toen agenten arriveerden waren de verdachten er vandoor gegaan in een auto. Agenten van het basisteam Purmerend namen positie in en zagen de auto met hoge snelheid over de A7 rijden.

Na een korte achtervolging is het voertuig in Koog aan de Zaan gecrasht. De drie mannen gingen er vervolgens te voet vandoor. Na een achtervolging te voet konden zij worden aangehouden. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en zitten nog vast. De politie doet verder onderzoek naar deze zaak.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.