Purmerend

Ontsnapte gevangene uit Zaanstad opgepakt dankzij Purmerendse handhaver

Zaanstad – Een ontsnapte gevangene uit de gevangenis van Zaanstad is gisteren dankzij een handhaver opgepakt. Een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) van de gemeente Purmerend merkte de man op. 

“Even na 6.00 uur, zag één van onze medewerkers toen hij naar zijn werk reed, in Zaanstad een persoon fietsen, van wie ons bekend was dat deze persoon gesignaleerd stond”,  laat Handhaving Purmerend via Twitter weten.

De man stond gesignaleerd omdat hij ontsnapt was uit een justitiële inrichting. “De collega heeft direct telefonisch contact opgenomen met de politie in Zaanstreek-Waterland.”

Na een korte achtervolging door de politie kon de de man aangehouden worden. Hoe lang de gevangene al op vrije voeten was, is niet bekend. 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.