20.3 C
Purmerend
woensdag 10 juli 2024
Home112Marcel (46) uit Middenbeemster werd neergestoken bij gewelddadige overval Badhoevedorp - Mijn...

Marcel (46) uit Middenbeemster werd neergestoken bij gewelddadige overval Badhoevedorp – Mijn blik ging op zwart

Middenbeemster – Het is beslist geen klein kereltje, de 46-jarige Marcel uit Middenbeemster. Hij ging in de nacht van zondag 29 op maandag 30 augustus naar zijn shift als nachtwaker bij een hotel in Badhoevedorp. Een dienst die voor Marcel bijna fataal zou aflopen.

Omstreeks 04:00 uur sloegen twee mannen met bivakmutsen en donkere kleding toe bij het Amrath Hotel in Badhoevedorp. “Bizar om mee te maken”, aldus Marcel. “Zelfs bij de voordeur staat aangegeven dat er geen contant geld in het hotel aanwezig is. Daar zullen ze gefrustreerd over zijn geweest. Ik werd geschopt en geslagen. En uiteindelijk ook meerdere malen gestoken.”

Je denkt dat we het niet menen?

“Mijn blik ging op zwart en ik probeerde me te verweren. Eerst staken ze oppervlakkig. Daarna was het raak en werd ik diep in mijn been gestoken”, vertelt een emotionele Marcel. “Na de opmerking ‘Je denkt dat we het niet menen?’ volgde er een nieuwe diepe steek. Liggend op de grond probeerde ik met een prullenbak mijn vitale organen te beschermen.”

Uiteindelijk maken de overvallers zich uit de voeten. “Een hotelgast heeft de wond in mijn been dicht gedrukt, dat is mijn redding geweest”. De Middenbeemsternaar is aan één kant bont en blauw en de verwondingen aan zijn been zijn ernstig. Maar vooral emotioneel is Marcel van slag. Het hele voorval staat op zijn netvlies gedrukt. “Ik was verbaasd wat ik allemaal nog wist en hoe gedetailleerd ik alles heb kunnen omschrijven. Maar het zal nog een hele tijd duren om dit een plekje te kunnen geven”.

Als er de komende dagen geen aanhoudingen worden verricht, zal er hoogst waarschijnlijk uitgebreid aandacht aan de overval worden besteed in de volgende uitzending van Opsporing Verzocht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,960FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
20.3 ° C
21.2 °
19 °
85 %
7.6kmh
92 %
wo
21 °
do
19 °
vr
15 °
za
17 °
zo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.