14 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home112Drugsdealer aangehouden met doorgeladen pistool

Drugsdealer aangehouden met doorgeladen pistool

Purmerend – Naar aanleiding van tips heeft de politie een onderzoek ingesteld in de Westerstraat. Volgens de tips zou de bewoner in drugs handelen vanuit huis en ook leveren op afgesproken plekken. De woning en de man zijn geobserveerd waarbij de informatie van de tipgevers werd bevestigd.

Woensdagmiddag is de verdachte, een 32-jarige inwoner van Purmerend, aangehouden door een arrestatieteam van de politie. De verdachte bleek een doorgeladen vuurwapen bij zich te dragen. In zijn woning heeft een doorzoeking plaatsgevonden, waarbij diverse kleuren poeders en pillen werden aangetroffen, alsmede henneptoppen, wiet en hash. Alle goederen, waarvan wordt vermoed dat het onder andere drugs als MDMA en Crystal Meth betreffen, zijn inbeslaggenomen en worden nader onderzocht.

De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld en het onderzoek zet zich voort.  Vrijdag zal de verdachte worden voorgeleid bij de Rechter-Commissaris. Ook wordt een zogenaamde bestuurlijke rapportage aangeboden aan de burgemeester over de activiteiten in de woning.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Waren het soms zijn klanten die in deze drukke en veel te krappe winkelstraat bij nacht en ontij steeds dubbel geparkeerd stonden en de weg blokkeerden, terwijl er een paar meter verderop gewoon volop parkeerplek was? Daar wordt ook al tijden véél te weinig tegen opgetreden trouwens, net als het parkeren op de bushalte bij de Febo op de Gedempte Singelgracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
15.6 °
12.8 °
82 %
0.5kmh
100 %
vr
18 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.