112Purmerend

Drugsdealer aangehouden met doorgeladen pistool

Purmerend – Naar aanleiding van tips heeft de politie een onderzoek ingesteld in de Westerstraat. Volgens de tips zou de bewoner in drugs handelen vanuit huis en ook leveren op afgesproken plekken. De woning en de man zijn geobserveerd waarbij de informatie van de tipgevers werd bevestigd.

Woensdagmiddag is de verdachte, een 32-jarige inwoner van Purmerend, aangehouden door een arrestatieteam van de politie. De verdachte bleek een doorgeladen vuurwapen bij zich te dragen. In zijn woning heeft een doorzoeking plaatsgevonden, waarbij diverse kleuren poeders en pillen werden aangetroffen, alsmede henneptoppen, wiet en hash. Alle goederen, waarvan wordt vermoed dat het onder andere drugs als MDMA en Crystal Meth betreffen, zijn inbeslaggenomen en worden nader onderzocht.

De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld en het onderzoek zet zich voort.  Vrijdag zal de verdachte worden voorgeleid bij de Rechter-Commissaris. Ook wordt een zogenaamde bestuurlijke rapportage aangeboden aan de burgemeester over de activiteiten in de woning.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Waren het soms zijn klanten die in deze drukke en veel te krappe winkelstraat bij nacht en ontij steeds dubbel geparkeerd stonden en de weg blokkeerden, terwijl er een paar meter verderop gewoon volop parkeerplek was? Daar wordt ook al tijden véél te weinig tegen opgetreden trouwens, net als het parkeren op de bushalte bij de Febo op de Gedempte Singelgracht.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: