Weidevenne

Deen Weidevenne sluit op 13 september, na verbouwing verder als Albert Heijn

Purmerend – De vestiging van supermarktketen Deen op het Van Damplein in Weidevenne is op maandag 13 september voor het laatst geopend. Vanaf 13 september wordt de winkel verbouwd om daarna als Albert Heijn verder te gaan.

De laatste openingsdag van Deen Weidevenne is op maandag 13 september. Om 17:00 uur sluit de winkel haar deuren. Hierna zal de winkel gedurende twee weken worden verbouwd. Natuurlijk wordt ook de stijl aangepast naar de look and feel van Albert Heijn.

Op maandag 27 september zal de supermarkt weer opnieuw openen als Albert Heijn Weidevenne. Het voltallig personeel blijft in de vestiging werkzaam.

In februari van dit jaar maakte Deen bekend al haar 80 vestigingen te gaan verkopen. De komende periode zullen gefaseerd alle winkels sluiten en worden omgebouwd tot Albert Heijn, Vomar of Dekamarkt.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.