13.5 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomeWeidevenneDeen Weidevenne sluit op 13 september, na verbouwing verder als Albert Heijn

Deen Weidevenne sluit op 13 september, na verbouwing verder als Albert Heijn

Purmerend – De vestiging van supermarktketen Deen op het Van Damplein in Weidevenne is op maandag 13 september voor het laatst geopend. Vanaf 13 september wordt de winkel verbouwd om daarna als Albert Heijn verder te gaan.

De laatste openingsdag van Deen Weidevenne is op maandag 13 september. Om 17:00 uur sluit de winkel haar deuren. Hierna zal de winkel gedurende twee weken worden verbouwd. Natuurlijk wordt ook de stijl aangepast naar de look and feel van Albert Heijn.

Op maandag 27 september zal de supermarkt weer opnieuw openen als Albert Heijn Weidevenne. Het voltallig personeel blijft in de vestiging werkzaam.

In februari van dit jaar maakte Deen bekend al haar 80 vestigingen te gaan verkopen. De komende periode zullen gefaseerd alle winkels sluiten en worden omgebouwd tot Albert Heijn, Vomar of Dekamarkt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.5 ° C
14.4 °
12.8 °
74 %
1kmh
100 %
do
24 °
vr
25 °
za
28 °
zo
22 °
ma
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.