Purmerend

Knoflooksaus en Bloemenafdeling van Deen blijven bestaan bij Albert Heijn

Purmerend – Goed nieuws voor alle mensen die vreesden de knoflooksaus van de Deen te moeten gaan missen. Deen Weidevenne maakte zojuist bekend dat de knoflooksaus mee gaat naar het assortiment van Albert Heijn.

Ook de bloemenafdeling en verschillende broden, waaronder de Krusties en de Westfiesbroden worden opgenomen in het assortiment van Albert Heijn. Dat maakte Deen Weidevenne vanmiddag bekend in een Facebookbericht.

Knoflooksaus-fanaat Quinten is verheugd. “Het begon als grap maar het is niet voor niets geweest.” Quinten startte eerder een petitie om de knoflooksaus te behouden. Deze werd een kleine 5000 keer ondertekend. “Ik ben heel blij. Ik hoef niet meer te bedenken wat voor een alternatief ik zal gaan gebruiken.”

Relevant artikel:


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.