22 C
Purmerend
maandag 22 juli 2024
HomeHart van de RegioPoes Diva wordt 'ontvoerd' door verwarde man en reist per trein naar...

Poes Diva wordt ‘ontvoerd’ door verwarde man en reist per trein naar Gouda

Purmerend – De Purmerendse poes Diva heeft wel een heel bijzondere reis gemaakt. Het diertje werd vanuit Purmerend meegenomen door een verwarde man en reisde in zijn rugtas helemaal mee naar Gouda.

In de nacht van zondag op maandag zal Diva waarschijnlijk niets vermoedend op het station in Purmerend hebben rond gelopen. Ze liep naar een man toe, die vervolgens dacht dat het diertje hulp nodig had. In zijn rugtas maakte de poes een trip van anderhalf uur per trein van Purmerend naar Gouda.

Diva werd op de vroege maandagochtend aangetroffen op station Gouda. Via veiligheidsbeelden van de NS was rond 05:00 uur op Utrecht Centraal al gezien dat een man met een kat in de trein richting Gouda stapten. Op het station in Gouda werd de man aangesproken door NS personeel. Hij vertelde aan hen hoe de kat in zijn gezelschap was gekomen. De man leek verward en werd na inschakeling van de politie terug gebracht naar Purmerend.

Diva belandde tijdelijk bij de dierenambulance in Gouda. Het verhaal over de vermoedelijk Purmerendse poes werd door de politie via social media verspreid. Rond het middaguur meldde zich het Purmerendse baasje van Diva. Baas en kat zijn ‘s middags weer verenigd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

3 REACTIES

  1. tja in heel nederland heb je verwarden mensen die geestelijk ziek zijn rond lopen dus dat kan best vaker voorkomen mischien wel met eeeen hondje ook .

  2. Beestje veilig en wel herenigt met eigenaar.
    Voortaan beestje maar bij de eigenaar in huis of tuin rond laten lopen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22 ° C
23.9 °
20.6 °
65 %
2.7kmh
1 %
ma
21 °
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.